Webshops

Her kan du se vores lynkurser i at redigere tekster, indsætte billeder og videoer, retter priser, opretter produkter og laver produktbillederne i den rette størrelse til din webshop.

Shipmondo guides

Shipmondo guides indeholder ALT, du har brug for at vide vedr. ordrehåndtering, og vi kan varmt anbefale dig at gemme dette link:
Åben linket her. Heri ligger alle guides vedr. forsendelse og returmuligheder, og herunder kan du se et lille udpluk af de mest almindelige guides.

 

Sådan logger du ind på din hjemmeside

Her i denne video gennemgår vi kort, hvordan du logger ind på din hjemmeside. Husk altid at skrive www.ditdomænenavn.dk/wp-admin for at logge ind.

Introduktion til wordpress

Her er introduktionen til WordPress’ “backend” system, som det hedder i vores fagtermer. Det er her, du kan styre hele hjemmesiden fra, og vi giver dig lige en kort rundtur i de tre vigtigste elementer, som du oftest skal bruge.

Sådan redigerer du tekster

Her i videoen gennemgår vi, hvordan du redigerer dine tekster på hjemmesiden, og hvordan divi fungerer.

Husk altid at gå efter de grå felter og tryk derefter på tandhjulet, når du skal redigere teksten. Ctrl + Z på tasteturet er genvejstasten, der er god at kende, hvis du laver fejl. Så trykker du blot på den indtil, at dine fejl ikke længere er synlige.

Sådan skifter du billeder

Her kan du se, hvordan du skifter billeder på din hjemmeside – og ikke mindst, hvordan du tilpasser dem, så de har den rette størrelse. 
Vær opmærksom på, at billedbearbejdningen heri kun er til “husbehov”, og derfor kræver det lidt mere kendskab og arbejde, hvis du skal have en hjemmeside, der også klarer sig rigtig godt på hastighedssiden.

Sådan indsætter du en video

Her kan du se, hvordan du indsætter en video på din hjemmeside.

Sådan ændrer du mail adressen i din kontaktformular

Her kan du se, hvordan du skifter modtager e-mail adressen i kontaktformularen på din hjemmeside.

Tilføj priser og udsalgspriser nemt på dine variable produkter

I denne video gennemgår vi, hvordan du let redigerer priser og udsalgspriser på variable varer.
Hvis du vil lære, hvordan du opretter variable varer, så download guiden her.

Sådan redigerer du billedstørrelser på din webshop.

Når du skal have billederne op af alle dine produkter, er det en god idé at tilpasse billederne i størrelse, så de fylder mindst muligt.
Her kan du fx bruge canva.com til at redigere billeder i. Det er gratis at benytte. Hvis du gerne vil skalere billederne yderligere ned, kan du efterfølgende benytte værktøjet tinypng. Dette er også at gratis at bruge.

Sådan laver du en rabatkupon

Her kan du se, hvordan du laver en rabatkupon i din webshop. Der er mange forskellige muligheder, som du kan se her i videoen.

Sådan sætter du kategorier op i menulinjen 

Her kan du se, hvordan du sætter dine varekategorier op i menulinjen, og hvordan du laver nye kategorier og underkategorier.

SÅDAN REDIGERER DU FOOTEREN

Se her, hvordan du redigerer oplysningerne, der ligger i footeren.